Qui Som

EMPRESA

Muntec Aïllaments SL.


Muntec Aïllaments SL. és una empresa amb una llarga trajectòria, amb mes de 20 anys d’experiència, dedicada al mon de la construcció civil, industrial i privada, especialitzada en les instal•lacions de falsos sostres i sistemes d’envans i divisòries. La nostra activitat empresarial està dirigida a edificis d’obra nova, rehabilitacions, reformes parcials i integrals, decoració, botigues, establiments comercials, etc. Amb un tracte directe amb el client, apostant per l’ofici i la professionalitat per oferir un treball de màxima qualitat i amb màximes garanties de futur. El nostre radi d’actuació és a Calalunya, però amb una capacitat empresarial a nivell professional i logístic per arribar a altres zones d’actuació.

Muntec Aïllaments SL. és reconeguda com una empresa líder i amb experiència en el sector, amb capacitat per a l’execució de qualsevol tipus d’obra. Tenim una solució per a cada necessitat.

Muntec Aïllaments SL. és una empresa que compleix els requisits REA (Registro de Empresas Acreditadas), així com està adherida al Gremi AD’IP (Associació d’instal·ladors de plaques de guix laminats falsos) y PYMEC (Conferederació de petita i mitjana empresa).